Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

5α "Φραγκιαδάκεια" από την Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου (σε συνεργασία με τον Σ.Ο. Ηρακλείου) διοργάνωσε για 5η φορά τα "Φραγκιαδάκεια", αφιερωμένα στην μνήμη του Γιάννη Φραγκιαδάκη.
Το τουρνουά ήταν 7 γύρων, 10λεπτων συναντήσεων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο Πνευματικό Κέντρο Πισκοπιανού.
Συμμετείχαν 60 σκακιστές όλων των ηλικιών (οι περισσότεροι -κι αυτό είναι το πλέον ευχάριστο - παιδιά κάτω των 18 ετών) από την Σ.Α.Χερσονήσου, τον Σ.Ο. Ηρακλείου, τον ΕΓΟΗ, τους Νέους Ηροδότου και τον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων.
Η φιλοξενία της Σ.Α.Χ ήταν άψογη (και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου) και θα θέλαμε σαν Σ.Ο.Ανωγείων να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της και για την φιλοξενία και για την πολύ όμορφη διοργάνωση.
Παίξαμε σκάκι, φάγαμε (ο μπουφές ήταν πλούσιος) και διασκεδάσαμε (όσο τουλάχιστον μας επέτρεψαν οι γενικότερες συγκυρίες, μιας και η 12η Φεβρουαρίου θα μείνει στην μνήμη των ανθρώπων αυτής της χώρας ως μια μαύρη μέρα),  ενώ ιδιαίτερα μας ευχαρίστησε και η 1η θέση που κατέκτησε ο Δημήτρης Νταγιαντάς στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, o οποίος αν και ανήκει πλέον στον Σ.Ο. Ηρακλείου, δεν παύει να προέρχεται από τον Σ.Ο. Ανωγείων.


Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:


 Άνω των 18: 1ος Παπανδρέου Νικόλαος, 2ος Αγγελέτος Μάριος, 3ος Κοσμαδάκης Δημήτρης με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες (μετά την άρση της ισοβαθμίας), στη συνέχεια Βασιλακάκη Μαίρη, Νταγιαντάς Μανόλης και Κουμής Φίλιππος με 5β.


Κάτω των 18: 1ος Φακίδης Μάριος, 2ος Μαρντογιάν Αραράτ, 3ος Λαντζουράκης Μάνος και Ανδρουλάκης Μάνος με 5 β.(τα μετάλλια πήραν οι 3 πρώτοι μετά την άρση της ισοβαθμίας) Μαραυγάκης Χάρης, Νίκας Ορφέας, Μπουτσόλης Κωνσταντίνος, Μπουνάκης Γιώργος 4 β.


Κάτω των 13: 1ος Γυαλιτάκης Γιάννης, 2ος Χαιρέτης Νίκος με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες (μετά την άρση ισοβαθμίας) 3ος Νίκας Ιάσων 4,5 β., Λαντζουράκη Όλγα, Μπουνάκη Κων/να, Νίκας Ορφέας, Μαστοράκης Λάμπης με 4 β.


Κάτω των 8: 1ος Νταγιαντάς Δημήτρης 5 β., 2ος Περάκης Σάββας 3β., 3ος Μαρκίδης Γιώργος 3 β.(μετά την άρση ισοβαθμίας), Ασπετάκης Αντώνης 3 βαθμούς σε 7 αγώνες.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου