Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

www.anogiachess.com

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, παράλληλα με την προσπάθεια ανασύστασης του Σ.Ο. Ανωγείων, δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο ως μέρος της γενικότερης στόχευσης μας να εισάγουμε το σκάκι αλλά και την κουλτούρα που το συνοδεύει στον τόπο μας. Πολύ νωρίς έγινε αντιληπτό ότι το ιστολόγιο ενδιέφερε και άλλο κόσμο από τον ευρύτερο σκακιστικό χώρο. Αυτό μας έδωσε χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε, παρ' ότι αρχικά σκεφτόμασταν ότι λόγω έλλειψης χρόνου δεν θα ενημερώναμε το ιστολόγιο τόσο τακτικά. Το ίδιο το μπλογκ όμως "μας ανάγκασε" (κι αυτό είναι ευχάριστο για μας) να "σκύψουμε" πάνω του με μεγαλύτερο ζήλο.
Αντιμετωπίσαμε κάποια τεχνικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με τον σχολιασμό κυρίως, αλλά και άλλα θέματα. Κι έτσι αποφασίσαμε να ...αλλάξουμε σελίδα.
Μεταφέραμε το ιστολόγιο σε νέο περιβάλλον. Πιο εύχρηστο και με περισσότερες δυνατότητες. Κυρίως όμως ο σχολιασμός έγινε πολύ πιο φιλικός και εύχρηστος. Ελπίζουμε ότι το νέο περιβάλλον θα σας αρέσει και θα κάνει ευκολότερη την παρακολούθηση του ιστολογίου. Μεταφέραμε εκεί όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια από το παρόν. Η ψηφοφορία για τον ισχυρότερο σκακιστή που δεν έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής που έτρεχε εδώ, μεταφέρθηκε κι αυτή στο νέο ιστολόγιο. Δυστυχώς όμως δεν ήταν δυνατόν να μεταφέρουμε και τις ψήφους. Θα παρακαλούσα όσους έχουν ψηφίσει εδώ, να το κάνουν και στη νέα σελίδα, ώστε να γίνει με αυτόν τον τρόπο η μεταφορά.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Φίλιππο από το skakistiko.com για την συμβολή του στην προσπάθεια αυτή, της αλλαγής σελίδας.
Η νέα διεύθυνση είναι:


Σας περιμένουμε εκεί να μας πείτε πώς σας φαίνεται. Κάθε σχόλιο και κάθε παρατήρηση θα μας βοηθήσει πολύ στην βελτίωση του νέου ιστολογίου, ώστε να γίνει ένας "ζωντανός" και όμορφος χώρος, όπου θα μιλάμε για σκάκι - και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου